monogram2a.gif

Follow your dreams

monogram2a.gif

“Follow your dreams”
Vi er Lone og Claudi Kofod og "Follow your drams" er vores motto og vi har derfor igennem mange år prøvet lidt af hver.

Kald os bare iværksættere. Vi var iværksætter før man vidste hvad det betød og har aldrig været bange for at prøve noget nyt og spændende.

Lone er uddannet farmaceut og arbejde på apotek i 27 år & Claudi er uddannet elektriker, og har efterfølgende 18 år arbejdet som produktions tekniker på Tv2 frem til 2009. Sideløbende har vi købt og renoveret sommerhuse og helårshuse samt drevet en campingplads i to sæsoner.

I 2007 købte  en en ejendom i Rønne som vi total renoverede hvorefter vi åbnede Det Lille Hotel i Rønne.
Vi havde et helt klart mål og det var, at vi ville drive hotellet i 5 år og så  sætte det til salg for derefter at flytte til USA. Desværre blev Claudi syg og kunne ikke arbejde så efter 4,5 år blev hotellet solgt og vi begyndte at planlægge vores fremtid.

I 2012 flyttede vi til USA hvor Lone åbnede “The Danish Cafe” i New Jersey.
I 2016 Åbnede hun så Restaurant Bornholm i Brooklyn New York.

I 2018 flyttede vi tilbage til Bornholm hvor Lone uddannede sig til Hypnotisør og Hypnoterapeut og har nu åbnet sin lille klinik i Allinge.
Nu spøger USA igen, denne gang med "Tiny Houses" som  startede i USA hvor mange mennesker ville bo småt men godt, derfor vil vi nu bygge et "Tiny House", og hvis det går godt måske bygge og sælge i hele danmark og derfor har vi nu startet "Tiny House Danmark"

SÅ HUSK  “Follow your dreams"