monogram2a.gif

The American dream

LOGO LCK2.png
IMG_0721.JPG

Vi har rejst meget rundt i verden og blev meget glad for USA og efter at Claudi producerede nogle programmer om danskere i I USA satte det lidt skub i vores drømme. Og da vi i 2007 åbnede Det Lille Hotel i Rønne, havde vi et helt klart mål og det var, at vi ville drive hotellet i 5 år og så sætte det til salg for derefter at flytte til USA. Efter 4,5 år blev hotellet solgt og vi begyndte at planlægge vores fremtid.

Idéerne gik lige fra BB som vi jo havde succes med på Bornholm til udlejnings ejendomme, men endte med en Café.

I 2012 flyttede vi til USA og åbnede “The Danish Café” i New Jersey, og det er ingen hemmelighed at det er hårdt at åbne en virksomhed i et andet land, og ikke minst USA med alle deres love og krav. The Danish Café blev en succes med både dansk smørrebrød, wienerbrød, julefrokoster og "Breakfast med Santa" 

Men nu var vi jo "garvede" i at åbne noget i et fremmed land, SÅ nu var vi klare til at prøve i New York.

Men vi blev klogere. For selvom, at vi nu kendte reglerne i New Jersey så er de ikke de samme som i New York, så det var bare at begynde forfra.

I 2016 Åbnede vi så Restaurant Bornholm i Brooklyn New York.

Restaurant Bornholm blev også en succes og på bare 10 måneder blev restauranten kåret til at være blandt de 5 bedste Cocktail bar i New York & blandt de ti bedste "Outdoor Dining" i New York. Så det gik rigtig godt, men vi havde et problem. Vi havde ikke fået vores visum og måtte derfor lukke restauranten i Brooklyn.

(vi fik dog visum efter vi var flyttet tilbage til Danmark....SURT)

I 2018 flyttede vi tilbage til Bornholm hvor Lone uddannede sig til Hypnotisør og Hypnoterapeut og har nu åbnet sin lille klinik i Allinge.
Vi har også siden vi kom hjem holdt foredrag om vores fantastiske år i USA, så husk  “Follow your dreams”